HJEM ¦ KURS ¦BILDER¦ OPPLEVELSER ¦ LENKER ¦ OM ¦ KONTAKT

 

Vi utsteder også Bratt Kort

 

 

 

Sagt om kurset»

 

"Jeg hadde ingen tidligere erfaring fra klatring, men etter helgen klarte jeg å klatre både på topptau og på led. Veldig god oppfølgning og proff instruksjon gjorde at man raskt kom opp på et høyt nivå. En herlig mestringsfølelse allerede etter første formiddagen!"

 

"Dette kurset er såpass intensivt at man virkelig får innblikk i hva det vil si og klatre!"

 

"Svært god instruktør, rolig, proffesjonell og veldig motiverende."

 

"Liten gruppe gjorde at alle fikk klatre hele tiden og alle fikk øvet seg på alle rollene"

 

"Utrolig flott naturopplevelse og bra valg av ruter, dette var knallgøy!"

 

"Kurset er en perfekt blanding av veldig proff opplæring og at alle får ansvaret selv under nøye oppsyn. Måten å lære bort på, gjør at alle følte seg trygge hele tiden og alle hadde en stor læringskurve."

 

"Jeg kunne ingenting om klatring før kurset, men i løpet av helgen har jeg fått et godt innblikk i hva klatring dreier seg om. Nå er jeg trygg så jeg kan begynne å klatre alene og gleder meg!"

 

"Egentlig har jeg alltid hatt litt høydeskrekk og visste ikke om dette var noe for meg. Likevel følte jeg meg 100% trygg hele helgen og jeg klarte å klatre alene opp flere fine ruter tilpasset mitt nivå og fikk en stor mestringsfølelse"

 

"Jeg har alltid hatt lyst til å klatre men ingen erfaring og ingen å klatre med. Kurset ga meg alt jeg trengte for å lære å klatre og klare meg selv + en flott måte å møte andre som har lyst til å klatre på. Nå klatrer vi sammen flere fra kurset og har fått et samhold også etter kurshelgen"

 

"Dette ga mersmak! Endelig et kurs som ga meg alt hva jeg trengte av grunnleggende klatreferdigheter!

 

"kurset ga meg selvtillitt og kunnskaper nok til å begynne å klatre selv." 

 

 
 

 

 

 

Klatreutstyr »

Hva slags klatreutstyr bør du velge? Hva trenger du for å komme i gang? Her finner du gode tips og råd.

Les mer»

Sikkerhet»

Klatring handler om å gjøre det potensielt farlige - så sikkert som mulig. Her finner du gode regler for hvordan oppføre deg i det vertikale.

Les mer»

• klatrekurs.org© 2005 •